Gotovinski kredit je najpogostejša oblika kredita. Gre za kredit, pri katerem dobite finančna sredstva izplačana v gotovini, ali pa nakazana na vaš bančni račun.

Z našim produktom KreditTAKOJ pridete do gotovinskega kredita izjemno hitro, enostavno, ter cenovno ugodno. Predpogoj za pridobitev kredita je sklenitev kreditne pogodbe. Le to lahko sklenete osebno v našem podjetju, ali pa na daljavo. V kolikor pogodbo sklenete osebno, boste gotovinsko izplačilo dobili takoj po sklenitvi. V kolikor pa jo sklenete na daljavo, bo celoten postopek do izplačila trajal 3 do 5 dni.

Naše osnovno vodilo je, da vam naredimo pot do gotovinskega kredita čim krajšo ter čim bolj enostavno. Prepričani smo, da nam je to s produktom KreditTAKOJ tudi uspelo.


Osnovni pogoji, ki jih morate izpolnjevati za sklenitev kreditne pogodbe:

  • Državljanstvo RS s stalnim naslovom v RS
  • Minimalna starost 21 let ter polna opravilna sposobnost
  • Zaposlitev za nedoločen čas ali upokojitev
  • Zadovoljivo premoženjsko stanje, ki zagotavlja, da odplačevanje mesečnih obveznosti ne bo bistveno vplivalo na materialno oziroma finančno stanje


Ob sklenitvi kreditne pogodbe morate predložiti:

  • Osebno izkaznico, davčno številko in bančno kartico
  • Zadnji dve plačilni listi / odrezka od pokojnine
  • Zadnja dva bančna izpiska
  • Potrdilo o zaposlitvi ali pogodbo o zaposlitvi


Po potrebi si pridržujemo pravico, da zahtevamo še dodatne dokumente, prav tako pa imamo pravico do zavrnitve sklenitve kreditne pogodbe, brez dodatnega obrazložila.

Višina kredita je odvisna od vaše kreditne sposobnosti. Pri oceni le te uporabljamo podatke, ki nam jih podate vi, ter podatke, ki jih pridobimo skladno s pristojnimi predpisi.

V kolikor želite skleniti kreditno pogodbo ter gotovino pridobiti takoj, nas prosimo pokličite na telefonske številke 01/777-30-30 ali 01/777-30-31, ter si v izogib nepotrebnemu čakanju rezervirajte svoj termin. V kolikor pa želite skleniti kreditno pogodbo na daljavo, nas prav tako pokličite, ali pa na spodnji povezavi izpolnite kratko vlogo. Po izpolnitvi vloge vas bomo telefonsko poklicali, skupaj izpolnili še preostale informacije, nato pa vam bomo pogodbo poslali v podpis. Po prejemu podpisane pogodbe, boste imeli možnost pridobitve gotovine.

SKLENI KREDITNO POGODBO NA DALJAVO IZRAČUN KREDITA